Go Back   Infamous Nissan - Hardbody / Frontier Forums > Tech Area > Engine and Drivetrain

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-04-2021, 03:34 AM   #1
Scott Turchin
 
Scott Turchin's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Bremerton, WA
Posts: 303
Vehicle: 96 Nissan Hardbody
Thanks: 6
Thanked 32 Times in 28 Posts
Default Found my 36mph vibration!

Damn it's been a LONG 3 months chasing this thing.
I've changed bearings out twice, and last time on teh passenger side I found the grease seal spring (in addition to the existing seal/spring) on the spindle.
I had already done drivers side and the clip went on, passenger side it did not.


But I still had the vibration so tonight I tore the drivers side back off, and was dissappointed I did not find it - initially.....cleaned that spindle and kept feeling and VOILA.............


I know who did this and I will never take my truck back there, but if it was me it was a hard lesson learned....but $3000 later and everything on my truck is smooth as GLASS now....every suspension component, driveshaft, everything....just a few minor things under the hood and she's good as new.


__________________
Quote:
Originally Posted by lomofo11
Such a socially developed world with unsocial people. Dammit. ..
Scott Turchin is offline   Reply With Quote
Thanked by:
89'HBV6 (02-04-2021)
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.