Go Back   Infamous Nissan - Hardbody / Frontier Forums > Tech Area > Engine and Drivetrain

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2009, 03:39 PM   #1
slammed97
=SunSet= Tx
 
slammed97's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: baytown, tx
Age: 34
Posts: 807
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default starter relay location....

where is the starter relay located at, its not under the hood so it must be under the dash at the fuse box but which one is it.....its on a 95 hardbody 2.4

Last edited by slammed97; 04-12-2009 at 05:30 PM.
slammed97 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 09:48 PM   #2
Ronnie
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Surrey, BC, Canada
Age: 35
Posts: 206
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You talking about the relay thats on the starter or the interlock relay that works with the clutch switch?
Ronnie is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 10:56 PM   #3
slammed97
=SunSet= Tx
 
slammed97's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: baytown, tx
Age: 34
Posts: 807
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

i guess it would be the interlock
slammed97 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2009, 04:20 PM   #4
slammed97
=SunSet= Tx
 
slammed97's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: baytown, tx
Age: 34
Posts: 807
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

the thing is that i can bump the key repeatitvely and there is nuthin not even a click and then it will finaly spin over...i pulled the starter to go swap it cuz it is under warranty and it was fine
slammed97 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2009, 04:22 PM   #5
slammed97
=SunSet= Tx
 
slammed97's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: baytown, tx
Age: 34
Posts: 807
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

there is power comin out the igntion switch so i figured it might be a relay, so i bought a new one but dont know where it goes nor if that is for sure the problem...
slammed97 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2009, 04:38 PM   #6
91nissan94
waterboy
 
91nissan94's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: St. Augustine, FL
Posts: 457
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

your problem is most likely the relay on the passenger side inner fender.
91nissan94 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2009, 08:13 PM   #7
slammed97
=SunSet= Tx
 
slammed97's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: baytown, tx
Age: 34
Posts: 807
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

nope its not there in the box with the rest of them.....least thats what the cover says...
slammed97 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2009, 10:26 PM   #8
91nissan94
waterboy
 
91nissan94's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: St. Augustine, FL
Posts: 457
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

yeah it should be mounted on the side of the inner fender. it's should be blue with 2 plugs into the bottom.
91nissan94 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2009, 02:27 AM   #9
david29
Administrator
 
Join Date: Sep 2008
Location: Spring(Houston), Texas
Age: 44
Posts: 4,884
Thanks: 26
Thanked 248 Times in 223 Posts
Default

Albert,
It should be a blue double plugged relay closest to the battery on the fender well under the hood rest lip.
david29 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2009, 02:09 PM   #10
slammed97
=SunSet= Tx
 
slammed97's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: baytown, tx
Age: 34
Posts: 807
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

ok either im blind or my truck was built in the special short bus division, cuz the only relays there are the 5 in the box.....which are...fuel pump,egi,a/c,clutch inhibitor, and horn....
slammed97 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.