Go Back   Infamous Nissan - Hardbody / Frontier Forums > Tech Area > Engine and Drivetrain

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-30-2017, 01:26 PM   #251
Megagwar
 
Join Date: May 2016
Location: Cypress, Tx
Posts: 59
Vehicle: 1992 Nissan D21
Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Im nearly done with this intake swap. Deleted emissions parts and just kept everything simple. Only keeping the necessary things. Trying to avoid any issues beforehand, so when i start the truck, itll be good to go. Seeing others having issues with their MAF from 240 and seeing others say it needs to be grounded.... how exactly is that done?
When i peeled back the old tape around wires from the connector for truck MAF, i saw a bare wire strand wrapped around 2 of the 3 cables going to the MAF plug. Would that be the ground wire for the MAF? if anyone happens to have pics of their ground for the MAF, that would be awesome.

Or is the ground the black/white wire? if so, i just need to make sure that, that wire is connected to the right pin?
Megagwar is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2017, 08:53 PM   #252
91nissan94
 
91nissan94's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Crescent City FL
Posts: 1,195
Vehicle: 91nissan hb
Thanks: 44
Thanked 92 Times in 85 Posts
Default

Are you using the 240 maf or a modified truck maf? I'll post up the wiring as soon as I know what you're workin with.
91nissan94 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2017, 10:23 PM   #253
Megagwar
 
Join Date: May 2016
Location: Cypress, Tx
Posts: 59
Vehicle: 1992 Nissan D21
Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by 91nissan94 View Post
Are you using the 240 maf or a modified truck maf? I'll post up the wiring as soon as I know what you're workin with.
I’m using 240 maf

Also, for the air regulator. Where/how did you wire it up for KOER power? Does one wire go to power and other to ground? 2 wires for the plug.

Last edited by Megagwar; 12-30-2017 at 10:39 PM.
Megagwar is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2018, 04:37 PM   #254
iiMATTHEW
 
Join Date: Jan 2017
Location: Florida
Posts: 3
Vehicle: 1990 Hardbody, 2012 Toyota Camry
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I found the same bare wire and just left it alone, and I just hooked up both of the aac wires into the fuel pump relay wiring, seems to idle fine.
I cant seem to get the pos out of limp mode though.... no vacuum leaks, added a ground to the maf, bought a new maf, and tried both the truck ecu and the 240 ecu

im guessing it has to be in the wiring of the maf but ive tried both ways (black to white) and (black to black, white to white)
iiMATTHEW is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.