Go Back   Infamous Nissan - Hardbody / Frontier Forums > Infamous Nissan > Introductions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-08-2018, 07:44 PM   #1
Chris barlow
 
Join Date: May 2018
Location: Chesapeake Virginia
Posts: 1
Vehicle: 1990 d21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Code 21 nightmare

Hello everyone I am new here I need help !!!
Chris barlow is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2018, 09:04 PM   #2
alabama_lowlife
Owner and Administrator
 
alabama_lowlife's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: jack, alabama
Age: 39
Posts: 9,364
Vehicle: 08 altima, 1970 Datsun 521, 1995 Nissan Hardbody x2
Thanks: 702
Thanked 1,736 Times in 1,426 Posts
Default

Give us some background on your problem
__________________
alabama_lowlife is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2018, 11:55 PM   #3
kellybig
 
Join Date: Oct 2016
Location: Omaha
Posts: 550
Vehicle: 1991 Nissan D21 King Cab V6 4x4 SE
Thanks: 22
Thanked 58 Times in 57 Posts
Default

Welcome
kellybig is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2018, 10:34 PM   #4
dvdswan
Super Moderator
 
dvdswan's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Port Orchard, WA
Posts: 4,597
Vehicle: 96 HB
Thanks: 154
Thanked 617 Times in 545 Posts
Default

http://www.infamousnissan.com/forum/...ad.php?t=20905
__________________
Dave
96 HB XE
SAS'd D44 3-link on 35s
http://www.cardomain.com/ride/2618002
dvdswan is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2018, 11:17 AM   #5
davidradio
 
Join Date: Apr 2018
Location: Ohio
Posts: 1
Vehicle: Range 2017
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tell us your problem man
__________________
davidradio is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2019, 07:43 PM   #6
Coolbeef101
 
Join Date: Mar 2017
Location: Ep TX
Posts: 22
Vehicle: Nissan d21 1990
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Code 21 2.4 1990

Hello, no one said what the problem was, but im having the same code come out on my ecm. i have no spark. i had just replaced the ecm because the electritian said that was the reason my truck would not get enough spark. so bought a new one, gave it to the mechanic, did the same thing. back firing like crazy and died after a few minutes. so the mechanic told me its the distributor now, got that replaced too. I got the engine in TDC before installing the new distributor. Started up like new. Took it home. So the next time i drove it. it was working fine but then it died out of no where. Took me a while to get it to start again, but once i got it running it died a few blocks down the street again. idle is fine, no bogging. looked up the codes on the ecm and got code 21.
Coolbeef101 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.