Go Back   Infamous Nissan - Hardbody / Frontier Forums > Tech Area > Wiring and Electrical

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2018, 09:31 PM   #21
alabama_lowlife
Owner and Administrator
 
alabama_lowlife's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: jack, alabama
Age: 38
Posts: 8,732
Vehicle: 2011 Nissan Frontier, 08 altima, 1970 Datsun 521, 1995 Nissan Hardbody
Thanks: 511
Thanked 1,495 Times in 1,229 Posts
Default

There is a white/blue wire for the fuel pump. It runs from the fuel pump relay to the pump. Other than that, you're going to have to be much more specific about where you are checking these wire at. You have not provided enough information for me to help.
alabama_lowlife is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2018, 11:45 PM   #22
louielace69
 
louielace69's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Mount Holly,NJ
Posts: 130
Vehicle: 1986.5 Nissan Hardbody D-21 2.4L
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I want to send a pic alabama but how do I go about doing that?
louielace69 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2018, 11:49 PM   #23
alabama_lowlife
Owner and Administrator
 
alabama_lowlife's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: jack, alabama
Age: 38
Posts: 8,732
Vehicle: 2011 Nissan Frontier, 08 altima, 1970 Datsun 521, 1995 Nissan Hardbody
Thanks: 511
Thanked 1,495 Times in 1,229 Posts
Default

Click "Go Advanced" then "manage attachments" then "choose file" then "upload" then "close window" then "submit reply"
alabama_lowlife is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2018, 12:13 AM   #24
louielace69
 
louielace69's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Mount Holly,NJ
Posts: 130
Vehicle: 1986.5 Nissan Hardbody D-21 2.4L
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Here we go
Attached Images
File Type: jpg 014.jpg (91.2 KB, 4 views)
louielace69 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2018, 12:14 AM   #25
louielace69
 
louielace69's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Mount Holly,NJ
Posts: 130
Vehicle: 1986.5 Nissan Hardbody D-21 2.4L
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

So I had 2 white wires with the blue strip going into the red & below that I have the solid white wire going into the black,all straight to the battery alabama
Thanks for your time Dude
louielace69 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2018, 12:28 AM   #26
alabama_lowlife
Owner and Administrator
 
alabama_lowlife's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: jack, alabama
Age: 38
Posts: 8,732
Vehicle: 2011 Nissan Frontier, 08 altima, 1970 Datsun 521, 1995 Nissan Hardbody
Thanks: 511
Thanked 1,495 Times in 1,229 Posts
Default

Do you have power at those splices?
alabama_lowlife is offline   Reply With Quote
Thanked by:
louielace69 (03-20-2018)
Old 03-12-2018, 03:25 AM   #27
louielace69
 
louielace69's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Mount Holly,NJ
Posts: 130
Vehicle: 1986.5 Nissan Hardbody D-21 2.4L
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

On the red wire yes.
I pulled one of the wires out & the truck shut off,I put the other wire in & the restarted the truck with no issue
The black/white wire with the yellow connector I did not check
louielace69 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.