Go Back   Infamous Nissan - Hardbody / Frontier Forums > My Infamous Nissan > Project Build Log

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2022, 11:25 PM   #81
MidnightSun
 
Join Date: Oct 2018
Location: MN
Posts: 110
Vehicle: 91 D21 vg33 5speed 4x4
Thanks: 23
Thanked 15 Times in 14 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jp2code View Post
Wait, so you are trying to do this with a newer ECU? Do you know what year it came from?

Newer ECUs added more functionality and requirements. I know 96 and 97 had OBD2.
No, the replacement ecu i got to see if it fixed the no start problem i had before, (Had also had intermittent ecu code pop up) is i believe from a 91 or there abouts out of a manual v6. Started right up and ran with good idle for 30 mins or so. Thought my problem was fixed. I had tried the ecu that was original to my truck out of a whim, not expecting it to start, ended up starting. Its the same code as the ecu i swapped it with except my original one had an A at the end of it.
MidnightSun is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2022, 12:11 AM   #82
jp2code
Software Developer
 
jp2code's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Longview, TX [USA]
Age: 52
Posts: 11,172
Vehicle: 94 LB 2x4 Manual VG33e
Thanks: 1,835
Thanked 1,803 Times in 1,573 Posts
Default

Oh. Dookie. I thought that might have been your problem.
__________________
Joe (not a mechanic!) Don't have an account? EMAIL ME
Factory Service Manuals: https://www.nicoclub.com/FSM/Hardbody/
Walk-through: Checking Nissan Trouble Codes
1994 VG30E to VG33E with H256 Cams

jp2code is offline   Reply With Quote
Thanked by:
MidnightSun (05-24-2022)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.